Hvilket land er mest sandsynligt i befolkningstilvækst i fase 4?
Hvilket land er mest sandsynligt i befolkningstilvækst i fase 4?

Video: Hvilket land er mest sandsynligt i befolkningstilvækst i fase 4?

Video: Hvilket land er mest sandsynligt i befolkningstilvækst i fase 4?
Video: This American Missile Has Shocked Many Russian Helicopters (FIM-92 Stinger) 2024, Juli
Anonim

Når det er sagt, ses fase 4 i DTM som en ideel placering for et land, fordi den samlede befolkningstilvækst er gradvis. Eksempler på lande i fase 4 i den demografiske overgang er Argentina, Australien, Canada, Kina , Brasilien, det meste af Europa, Singapore, Sydkorea og USA

På hvilket trin af den demografiske overgang sker der desuden størst befolkningstilvækst?

Stadier af den demografiske overgangsfase 1-Høje fødsels- og dødsfrekvenser fører til langsom befolkningstilvækst . Scene 2-Dødsfaldet falder, men fødselsraten forbliver høj, hvilket fører til hurtigere befolkningstilvækst . Scene 3-Fødselsraten begynder at falde, så befolkningstilvækst begynder at bremse.

Ved også, hvorfor er dødeligheden lav i fase 4? Fase fire Dette sker, hvor fødsel og dødsfald er begge lav , hvilket fører til en total befolkningsstabilitet. Dødsfald er lav af en række grunde, primært lavere satser af sygdomme og højere produktion af mad.

Man kan også spørge, hvilket land er i fase 2 af den demografiske overgang?

Alligevel er der en række lande, der forbliver i fase 2 af den demografiske overgang af forskellige sociale og økonomiske årsager, herunder mange af Afrika syd for Sahara , Guatemala , Nauru , Palæstina , Yemen og Afghanistan.

Hvilket land er i fase 5 af den demografiske overgang?

Mulige eksempler på trin 5 -lande er Kroatien, Estland, Tyskland , Grækenland, Japan, Portugal og Ukraine. Ifølge DTM skulle hvert af disse lande have en negativ befolkningstilvækst, men det har ikke nødvendigvis været tilfældet.

Anbefalede: