Kan lavt blodsukker forårsage langsom puls?
Kan lavt blodsukker forårsage langsom puls?

Video: Kan lavt blodsukker forårsage langsom puls?

Video: Kan lavt blodsukker forårsage langsom puls?
Video: Millet Apple Bun 小米苹果面包 【4k】 Bring Apple to the Bread World! 2024, Juni
Anonim

Lavt blodsukker blev defineret som en blodsukker på mindre end 63 milligram per deciliter. Disse lavt blodsukker ofte gik ukendt, ifølge undersøgelsen. Risikoen for en langsom puls var otte gange højere da blodsukker var lav om natten sammenlignet med da det var normalt.

Kan lavt blodsukker påvirke din puls, hvis du holder dette for øje?

Utilstrækkelig blodsukker kan forårsage en hurtig hjerteslag og hjerte hjertebanken. Det sker, når man oplever lavt blodsukker så ofte, at det ændrer sig din kroppens reaktion på det. Normalt, lavt blodsukker årsager din kroppen til at frigive stresshormoner, såsom adrenalin.

Hvad sker der ligeledes, når dit blodsukker er for lavt? Hvornår niveauer efterår for lav , det kroppen ikke har nok energi til at fungere fuldt ud. Dette kaldes hypoglykæmi. Insulin hjælper det kroppens celler til at absorbere sukker fra det blodbanen. En person med diabetes kan tage insulinskud, fordi deres krop er resistent over for insulin, eller fordi den ikke producerer nok.

I betragtning af dette, kan hypoglykæmi forårsage bradykardi?

Det viser nyere undersøgelser også hypoglykæmi kan forårsage bradykardi og hjerteblok. Bradykardi er kendt for årsag handling potentiel forlængelse og forstærke udviklingen af torsades de pointes, især med lavt serum K (+) som kan blive fremkaldt af hypoglykæmisk afsnit.

Hvad betyder meget lav puls?

Har bradykardi (sig "bray-dee-KAR-dee-uh") midler at din hjertet banker meget langsomt. For nogle mennesker, en langsom puls gør ikke forårsage problemer. Det kan være - en tegn på at være meget passe. Friske unge voksne og atleter har ofte puls på mindre end 60 slår a minut.

Anbefalede: