Hvilke muskelceller er ikke -nukleare?
Hvilke muskelceller er ikke -nukleare?

Video: Hvilke muskelceller er ikke -nukleare?

Video: Hvilke muskelceller er ikke -nukleare?
Video: Muskler: Introduksjon 2024, Juli
Anonim

Hjerte muskelceller er ikke -nukleare og er ikke kontrolleret af vilje. Derfor er de ufrivillige. Derfor er option B korrekt. Hjerte muskel (hjerte muskel ) er en ufrivillig striat muskel der findes i væggene og det histologiske fundament i hjertet, specifikt myokardiet.

Hvilken type muskelvæv er også ukærnet?

Hjerte muskel : Hjerte muskel er en type af ufrivillig mononucleated, eller uoplyst , strippet muskel findes eksklusivt i hjertet.

Hvilke celler er der ligeledes i muskelvæv? Muskelceller , almindeligvis kendt som myocytter, er celler der udgør muskelvæv . Der er 3 typer muskelceller i menneskekroppen; hjerte, skelet og glat. Skelet muskelceller er lange, cylindriske, flerkernede og striberede.

Er skeletmuskulaturen ligeledes ikke -nukleat eller multinucleat?

Skeletmuskulatur er frivillig og reagerer på bevidste stimuli. Cellerne er stribede og flerkernede, der fremstår som lange, forgrenede cylindre. Hjertemuskel er ufrivillig og findes kun i hjertet. Hver celle er stribet med en enkelt kerne, og de knytter sig til hinanden for at danne lange fibre.

Hvilket muskelvæv er forgrenet, stribet og ukæret?

Hjertemuskel : Beskrivelse: forgrenet, stribet, generelt ikke -kernet celler der interdigiterer ved specialiserede kryds (intercalated discs).

Anbefalede: