Hvad er spirituslove i Colorado?
Hvad er spirituslove i Colorado?

Video: Hvad er spirituslove i Colorado?

Video: Hvad er spirituslove i Colorado?
Video: НОВЫЕ АРОМАТЫ | ПОКУПКИ ПАРФЮМЕРИИ C RANDEWOO 2024, Juli
Anonim

Colorado alkohollove tillade voksne på 18 år eller ældre at tjene alkohol eller tendens bar. En person på mindst 21 år skal føre tilsyn med dem. Det love kræver sælgere af alkohol for at være mindst 21 år. Dog kan voksne på 18 år eller ældre sælge 3,2% alkohol øl i butikker til at drikke uden for lokalerne.

På samme måde kan man spørge, hvor sent kan man købe alkohol i Colorado?

Timerne for ølsalg hver dag er 8:00 til midnat. Hvor kan jeg købe vin og spiritus i Colorado ? Den nye lov vilje ikke ændre hvor du kan købe vin og spiritus . Kun licenseret spiritus butikker kan sælge vin og spiritus i Colorado.

Efterfølgende er spørgsmålet, om Colorado har statslige spiritusforretninger? Kun licenseret vinhandel kan sælge vin og spiritus i Colorado . Hård cider er betragtes som vin under loven, så for at finde versionerne i fuld styrke dig vilje stadig brug for at købe fra en vinhandel.

Simpelthen, er BYOB lovligt i Colorado?

Corkage gebyr Love Det er ikke gyldige i hver stat for at tillade gæster at medbringe deres egen øl eller vin. Stater som Arizona, Colorado , New Mexico, Illinois og Massachusetts har love der gør det ulovligt at bringe en alkoholholdig drik ind i en restaurant.

Kan du købe alkohol på søndag i Colorado?

Du kan nu købe spiritus og øl på Søndage i Colorado . Mest spiritus butikker er åbne. Du kan kun købe 3.2 øl i dagligvarebutikker - ikke vin. Vin og spiritus findes kun i spiritus butikker.

Anbefalede: