Hvad er den forreste trekant?
Hvad er den forreste trekant?

Video: Hvad er den forreste trekant?

Video: Hvad er den forreste trekant?
Video: Авторские следки без шва на двух спицах / На любой размер 2024, Juli
Anonim

: en trekantet region, der er et vartegn i nakken, har sin spids ved brystbenet pegende nedad og er afgrænset foran af forreste halsens midtlinje, bagved ved forreste randen af sternocleidomastoidmuskelen og over ved den nedre kant af underkæben - sammenlign posterior trekant.

Spørgsmålet er også, hvad der udgør den forreste trekant?

Det forreste trekant er trekantet område af nakken fundet forrest til sternocleidomastoid musklen. Den er dannet af forreste grænsen til sternocleidomastoid lateralt, medianlinjen af halsen medialt og ved underkanten af underkæben overlegen.

Man kan også spørge, hvad er den bageste trekant?: en trekantet region, der er et vartegn i nakken, har sin spids ovenfor ved occipitalbenet og er afgrænset foran af sternocleidomastoid musklen, bagved af trapeziusens forreste kant og ringere af den midterste tredjedel af kravebenet - sammenligne anterior trekant.

Hvor er den forreste trekant derfor placeret?

Det forreste trekant er beliggende foran i halsen. Den er afgrænset: Overordnet – underkæbekanten (kæbebenet). Sideløbende – forreste grænsen til sternocleidomastoid.

Hvilken nerve forsyner huden over den forreste cervikale trekant?

det er leveres ved livmoderhals gren af ansigtet nerve . Det hæver hud , og derved formentlig aflaste trykket på de underliggende årer. Gulvet i forreste trekant er dannet af en række muskler, herunder mylohyoid og hyoglossus, infrahyoid muskler og constrictors i svælget.

Anbefalede: