Hvad er forstøvet glukose?
Hvad er forstøvet glukose?

Video: Hvad er forstøvet glukose?

Video: Hvad er forstøvet glukose?
Video: How Do Bees Make Honey? 2024, Juni
Anonim

Beskrivelse. Forstøvet glukose Også kendt som Glukose Pulver. Anvendes i kager, is, sorbeter og konfekture. I modsætning til saccharose forsinker det sukkerrekrystallisation og forhindrer produkter og præparater i at tørre op for en bedre produktkonservering.

Ved også, hvad er pulveriseret glukose?

Glucose pulver er et rigeligt, simpelt sukker afledt af majs. Det er billigere produceret, men ikke så sødt som majssirup med høj fructose og rørsukker, ifølge "Time" magazine. Hos mennesker, glukose produceres, når indtaget kulhydrater nedbrydes for at blive brugt som basisbrændstof i kroppen.

Er Dextrose på samme måde det samme som glukosepulver? Dextrose er navnet på et simpelt sukker, der er lavet af majs og er kemisk identisk med glukose eller blodsukker. Fordi dextrose er et “simpelt” sukker, kan kroppen hurtigt bruge det til energi.

Spørgsmålet er også, hvad er en erstatning for glukose?

Brug melasse i stedet for sirupen. Der vil ikke være nogen væsentlig ændring i smagen som i tilfældet med honning, men farven vil helt sikkert være mørkere. Denne erstatning fungerer ideelt for cookies. Brug granuleret sukker, hvis du bare skal øge mængden af væske med kop for hver kop glukosesirup, der kræves.

Hvordan bruger du glukosepulver i bagning?

Glukosepulver bruges i mange bagning produkter som kageblandinger og frostinger, snacks som småkager, kiks og kringler og desserter som vaniljesaus og is. Det bruges i sorbeter eller is for at undgå vandkrystallisering. I konfekture hjælper det med at holde produktet glat.

Anbefalede: