Har glat elm bivirkninger?
Har glat elm bivirkninger?

Video: Har glat elm bivirkninger?

Video: Har glat elm bivirkninger?
Video: Компьютерная диагностика ВАЗ . Адаптер KKL VAG COM 409.1 OBD2 | ELM 327 USB OBD2 2024, Juli
Anonim

Bivirkninger almindeligt citeret omfatter kvalme og hudirritation. Nogle mennesker kan også opleve allergi, normalt dem, der er allergiske over for elm pollen el har en krydsreaktiv allergi over for fersken. Fordi glat alm kan dække fordøjelseskanalen, kan det forstyrre absorptionen af visse lægemidler.

På samme måde, er det sikkert at tage glat elm hver dag?

Glat alm er tilgængelig i forskellige former, såsom kapsler, pulver og sugetabletter. Hvis du er tager pulveriseret bark, en typisk dosis er omkring en spiseskefuld op til tre gange om dagen. Du kan blande det med te eller vand. Det er generelt sikkert at tage daglige kapsler i op til otte uger.

Kan glat elm desuden være skadeligt? Glat alm er MULIGT SIKKER for de fleste mennesker, når de tages gennem munden. Når det påføres på huden, nogle mennesker kan har en allergisk reaktion og hudirritation.

hvad er glatte elm fordele og bivirkninger?

Glat elm er et urtetilskud, der bruges oralt til behandling af tilstande såsom colitis/diverticulitis, forstoppelse hoste, blærebetændelse, diarré , irritabelt tarmsyndrom , ondt i halsen, forebyggelse af sår og urinvejsinfektioner.

Kan glat elm skade leveren?

Det er dog højt i pyrrolizidinalkaloider-bestanddele, der evt skade det lever over tid. Det er bedst enten at undgå følfod eller kigge efter produkter, der er fri for pyrrolizidinalkaloider. Mindre. Slimen af glat alm giver det en lindrende effekt mod hoste.

Anbefalede: