Hvordan laver man et ord i flertal på svensk?
Hvordan laver man et ord i flertal på svensk?

Video: Hvordan laver man et ord i flertal på svensk?

Video: Hvordan laver man et ord i flertal på svensk?
Video: Ställer, sätter, lägger - verb 2024, Juli
Anonim

For at danne det bestemte flertal , skal du først danne den ubestemte flertal og tilføj derefter disse slutninger til det ord . Der er nogle substantiver, der ændrer deres vokal i flertal . Disse substantiver tager normalt -er -slutningen, når de danner det ubestemte flertal.

Hvad er det svenske ord for den ubestemte artikel a eller an derfor?

Svenske artikler og demonstrationer Det er simpelthen en form for ubestemt artikel knyttet til slutningen af substantivet. Bemærk at en ord ender på en vokal, behold denne vokal og tilføj et -n i stedet for at tilføje -en. Og ett ord slutter på -e tilføj bare et -t.

Desuden, hvad er flertal af kulde? Det flertal form af kold er forkølelse.

Når man holder dette for øje, hvad er forskellen mellem ETT og En på svensk?

Der plejede at være tre artikler, feminin, maskulin og neutral, men nu er der kun to. “ Ett ”, Som er neutralt og“en”, som er utrum (stort set alle de substantiver, der før blev betragtet som feminine og maskuline). Det sker stadig, at folk omtaler navneord som et "han" (maskulint) eller "hun" (feminint) i stedet for "det".

Hvad er morfemet, der gør et flertalord bestemt på svensk?

Uformateret teksteksempel: -na gør et flertalsord bestemt . Det flertalsmorfemer -or og -ar forekommer først, og derefter optræder suffikset – na at lave det ord bestemt.

Anbefalede: