Hvad er lithiumdisilikat?
Hvad er lithiumdisilikat?

Video: Hvad er lithiumdisilikat?

Video: Hvad er lithiumdisilikat?
Video: Hvad er fjernkøling? 2024, Juli
Anonim

Videnskaben bag Litiumdisilikat : Et metalfrit alternativ. For tandlægen, lithium disilicate er et meget æstetisk, højstyrkemateriale, der konventionelt kan cementeres eller klæbes klæbende.

Er lithium i denne forbindelse et metal?

Dette tandmateriale er en type glaskeramik sammensat af lithium (som er en blød, sølvfarvet hvid metal ) og silicium (som er et hårdt, skørt, krystallinsk fast stof).

Ved også, hvad en e MAX Crown er? E - MAX kroner er fremstillet af lithium -desilikeret keramik, et materiale, der er høstet for sin gennemsigtige farve og holdbarhed. Som et resultat får du en krone der er hård og holdbar, men ligner præcis dine andre tænder. Den eneste ulempe ved E - MAX kroner er prisen.

Hvad er også Disilicate?

Verdens mest betroede helkeramiske system. IPS e. max er et litium disilikere glaskeramik, der har optimeret gennemskinnelighed, holdbarhed og styrke til fuld anatomisk restaurering. max lithium disilikat var alle designet til at replikere den naturlige tandstruktur for skønhed og ikke -detekterbare restaureringer.

Er Emax en glaskeramik?

Emax er en alt- keramisk system, der er baseret på litiumdisilikat glas , og består af kvarts, lithiumdioxid, phosphoroxid, aluminiumoxid, kaliumoxid og sporstoffer.

Anbefalede: