Hvornår skal en AED bruges?
Hvornår skal en AED bruges?

Video: Hvornår skal en AED bruges?

Video: Hvornår skal en AED bruges?
Video: Agrohoroskop af kunstvanding for januar 2022 2024, Juli
Anonim

An AED , eller automatiseret ekstern defibrillator , er Brugt at hjælpe dem, der oplever pludseligt hjertestop. Det er et sofistikeret, men alligevel brugervenligt medicinsk udstyr, der kan analysere hjertets rytme og om nødvendigt give et elektrisk stød eller defibrillering for at hjælpe hjertet med at genetablere en effektiv rytme.

Hvornår bør der i denne forbindelse ikke bruges en AED?

Du burde ikke brug en automatisk ekstern defibrillator ( AED ) i følgende situationer: Gør ikke brug AED hvis offeret ligger i vand. Gør ikke brug AED hvis brystet er dækket af sved eller vand.

Ved også, hvad der overvejes, når du bruger en AED? Overdreven brysthår Hvis offeret har et behåret bryst, skal du fjerne håret, før du placerer det AED puder på offerets bryst. Du kan gøre dette med en barbermaskine, der typisk findes med en AED eller ved at vedhæfte et sæt AED puder og trækker dem af med tvang og fjerner håret.

For det andet, hvornår skal en AED bruges før eller efter HLR?

CPR er en meget vigtig handling, når man redder en patients liv. Imidlertid er en AED er afgørende for at genvinde hjertets naturlige rytme samt genstarte patientens hjerte. HLR burde udføres, hvis patienten ikke reagerer og ikke trækker vejret og en AED burde være anvendt efter optræder CPR.

Bruger du en AED til et hjerteanfald?

EN hjerteanfald kan føre til pludselige hjerte anholdelse. Den eneste behandling for SCA er defibrillering fra en automatiseret ekstern defibrillator ( AED ). En behandling af en hjerteanfald kan være angioplastik, som åbner de blokerede kar med en medicinsk ballon.

Anbefalede: