Hvad er formålet med et audiogram?
Hvad er formålet med et audiogram?

Video: Hvad er formålet med et audiogram?

Video: Hvad er formålet med et audiogram?
Video: Audiogram 2024, Juli
Anonim

An audiometri eksamen tester, hvor godt din hørelse fungerer. Det tester både intensiteten og tonen i lyde, balanceproblemer og andre spørgsmål relateret til fungere af det indre øre. En læge, der har specialiseret sig i at diagnosticere og behandle høretab kaldet en audiolog, administrerer testen.

Folk spørger også, hvad bruges et audiogram til?

An audiogram er en grafisk repræsentation af audiometriske data. Det er et billede på din høreevne. Det audiogram er Brugt fordi det giver en bekvem måde at visualisere høreevnen på en skala relateret til det "normale" høreområde. De lodrette linjer på en audiogram repræsentere tonehøjde eller frekvens.

Hvad er formålet med test af knogleledning desuden? Oscillatoren vibrerer og sender den rene lyd direkte ind i cochlea og går uden om det ydre og mellemøre. Det her prøve er vigtig for at hjælpe med at afgøre, om der er et problem med det ydre øre, såsom øregangen eller mellemøret, såsom trommehinden eller knogler af mellemøret.

Hvordan foregår audiogram på samme måde?

En ren tone audiometri testen måler den blødeste eller mindst hørbare lyd, som en person kan høre. Under testen bærer du øretelefoner og hører en række lyde rettet mod et øre ad gangen. Lydstyrken måles i decibel (dB). Lydtonen måles i frekvenser (Hz).

Hvad bruges en audiometritest til at vurdere?

Typisk bestemmer audiometriske tests et persons høringsniveau ved hjælp af et audiometer, men kan også måle evnen til at skelne mellem forskellige lydintensiteter, genkende tonehøjde eller skelne tale fra baggrundsstøj. Akustisk refleks og otoakustiske emissioner kan også måles.

Anbefalede: