Hvad er den synaptiske terminal?
Hvad er den synaptiske terminal?

Video: Hvad er den synaptiske terminal?

Video: Hvad er den synaptiske terminal?
Video: Нейронаука за 2 минуты: синаптическая передача 2024, Juli
Anonim

Den presynaptiske axon terminal , eller synaptisk bouton, er et specialiseret område inden for axonen i den presynaptiske celle, der indeholder neurotransmittere indesluttet i små membranbundne kugler kaldet synaptisk vesikler (samt en række andre understøttende strukturer og organeller, såsom mitokondrier og endoplasmatiske

Hvad er funktionen af den synaptiske terminal?

I pattedyrets centralnervesystem er de fleste synapser funktion ved at omdanne elektriske signaler til kemiske stoffer (neurotransmittere). En gang frigivet fra det presynaptiske terminal neurotransmittere binder postsynaptiske receptorer.

Hvad er ligeledes det synaptiske hul? Medicinsk definition af synaptisk kløft : rummet mellem neuroner ved en nerve synaps over hvilken en nerveimpuls overføres af en neurotransmitter. - kaldes også synaptisk kløft.

Hvad findes derudover ved synaptiske terminaler?

Nerveimpulsfrigivelse Den axonale terminaler er specialiseret til at frigive neurotransmitterne i den presynaptiske celle. Det terminaler frigive transmitterstoffer i et hul kaldet synaptisk kløft mellem terminaler og dendritterne i den næste neuron.

Hvad forklarer Synapse?

Synapser , også kaldet neuronal junction, stedet for transmission af elektriske nerveimpulser mellem to nerveceller (neuroner) eller mellem en neuron og en kirtel eller muskelcelle (effektor). En synaptisk forbindelse mellem en neuron og en muskelcelle kaldes et neuromuskulært kryds.

Anbefalede: