Hvad er adenosinkardiolit?
Hvad er adenosinkardiolit?

Video: Hvad er adenosinkardiolit?

Video: Hvad er adenosinkardiolit?
Video: Hvad er hjerteflimmer? | SundhedsTV 2024, Juli
Anonim

Adenosin er et antiarytmisk middel, der bruges som et diagnostisk middel i nuklear stresstestning.

Heraf, hvad er en kardiolit-stresstest med adenosin?

Vi bruger en adenosin stresstest med billeddannelse (myokardieperfusionsbilleddannelse) til patienter, der ikke kan træne på løbebånd. Farmaceutisk stress bruges til at vurdere regional blodgennemstrømning til hjertemusklen både kl stress og i hvile. Farmaceutisk stress bruges til at øge blodgennemstrømningen til hjertemusklen.

Også, er adenosin stress test sikker? Adenosin er meget brugt til farmakologiske stress i myocardial perfusion imaging og har en veletableret sikkerhed optage. Dens minimale virkning på hjertefrekvens og blodtryk med lidt ændring på det dobbelte (hastighedstryk) produkt resulterer i lidt øget iltbehov og sjældent sand iskæmi.

Spørgsmålet er også, hvad bruges cardiolit til?

Kardiolit (præparationssæt til technetium tc99 sestamibi til injektion) er et myokardielt perfusionsmiddel plejede opdage koronararteriesygdom ved at lokalisere myokardiskæmi (reversible defekter) og infarkt (ikke-reversible defekter) ved evaluering af myokardfunktion og udvikling af information til brug hos patienter

Er kardiolit farligt?

Du kan få lavt blodtryk, have unormale hjerteslag eller få et hjerteanfald. Plejepersonalet vil passe på og behandle disse problemer. Strålingen, der er i Kardiolit ® er lille og sikker.

Anbefalede: