Indholdsfortegnelse:

Hvad er et eksempel på selvidentitet?
Hvad er et eksempel på selvidentitet?

Video: Hvad er et eksempel på selvidentitet?

Video: Hvad er et eksempel på selvidentitet?
Video: Identitet - Hvad er min identitet? 2024, Juli
Anonim

navneord. Selv - identitet er bevidstheden om ens unikke identitet . An eksempel på sig selv - identitet er følelsen af en teenager, at hun kan være den hun er i stedet for at falde ind i presset fra stoffer og alkohol. Din ordbogs definition og brug eksempel.

Hvad mener du om dette med selvidentitet?

Henviser til den globale forståelse, en person har af sig selv. Selvidentitet er sammensat af relativt permanent selv -vurderinger, såsom personlighedsattributter, viden om sine færdigheder og evner, ens erhverv og hobbyer og bevidsthed om ens fysiske egenskaber.

Ligeledes, hvad er nogle eksempler på selvkoncept? Selv - koncept opfattes generelt som vores individuelle opfattelse af vores adfærd, evner, og unikke egenskaber. Det er i det væsentlige et mentalt billede af, hvem du er som person. Til eksempel , overbevisninger som "Jeg er en god ven" eller "Jeg er en venlig person" er en del af en overall selv - koncept.

Heraf, hvad er nogle eksempler på identitet?

identitet

  • Et eksempel på identitet er en persons navn.
  • Et eksempel på identitet er de traditionelle kendetegn ved amerikansk.

Hvad er komponenterne i selvidentitet?

Det komponenter af sig selv -begrebet er identitet , kropsbillede, selv -akt og rollespil. Personlig identitet er følelsen af, hvad der adskiller en person fra andre. Det kan omfatte personens navn, køn, etnicitet, familiestatus, erhverv og roller. Selv -esteemis forbundet med locus of control.

Anbefalede: