Hvordan placerer man et NG-rør?
Hvordan placerer man et NG-rør?

Video: Hvordan placerer man et NG-rør?

Video: Hvordan placerer man et NG-rør?
Video: How to Test Motor Start and Motor Run AC Capacitor of ac fan and compressor 2024, Juni
Anonim

Forsigtigt indsæt det NG -rør langs gulvet i næsen, og før det parallelt med næsegulvet (dvs. direkte vinkelret på patientens hoved, ikke vinklet op i næsen), indtil det når bagsiden af næsekæmpen, hvor modstand vil blive mødt (10-20 cm).

Også spurgt, hvordan indsættes et nasogastrisk rør?

Hvis du ikke kan spise eller synke, skal du muligvis have en nasogastrisk rør indsat . I løbet af NG intubation, vil din læge eller sygeplejerske indsætte en tynd plastik rør gennem dit næsebor, ned i spiserøret og ind i din mave. Engang dette rør er på plads, kan de bruge det til at give dig mad og medicin.

Udover ovenstående, hvad er en NG-slangeplacering? Det placering af en nasogastrisk sonde ( NG -rør ) indebærer at placere en fleksibel 14-18 fransk plast rør fra næsen ind i maven. Hos patienter med ansigts-/næse-traumer kan disse rør kan indsættes oralt.

For det andet, hvordan indsættes nasogastrisk sonde Nursing Standard?

Brug næseboret med den største åbning til indsæt NG rør ned på bagsiden af næseboret til nasopharynx. Bed patienten om at sluge, når rør kommer ind i svælget. Hvis patienten ikke er i stand til at efterligne synkevirkningen, skal du bede patienten om at nippe til vand.

Hvor mange cm indsætter du et NG -rør?

Det anbefales, at nasogastriske rør er markeret med 56 cm og dette punkt sikres niveau med den nasale vestibyl.

Anbefalede: