Kan du hente en recept til en anden hos Walmart?
Kan du hente en recept til en anden hos Walmart?

Video: Kan du hente en recept til en anden hos Walmart?

Video: Kan du hente en recept til en anden hos Walmart?
Video: Обзор кружки из красной меди | Тестирование по телевизору 2024, Juli
Anonim

At have Nogen anden afhenter Din Recept

Du kan sende nogen til Saml op din recept til du . Udskriv venligst din Online Refill-bekræftelsesside, og få denne person til at tage den til apoteket til reference

Kan en anden derfor afhente en recept til dig?

Ja, du kan samle en recept fra Apoteket på vegne af nogen . Personen, der du samler på recept for at have behov for at have udfyldt de relevante oplysninger om recept , det informerer os om det en anden vil være samler op det recept på deres vegne.

Efterfølgende er spørgsmålet, om jeg kan afhente en recept til en anden Walgreens? A: Ja. En ven eller et familiemedlem henter din recept på apoteket skal verificere, at de er involveret i din umiddelbare pleje. Apoteket kan give den fyldte recept til din ven eller familiemedlem, men må kun give oplysninger baseret på recept (r) blev afhentet på det tidspunkt.

Også at vide er, kan du hente en recept til en anden CVS?

Ja, du kan forudbetaling og Saml op deres Rx -ordrer. Efter du log ind på din CVS .com -konto, du vil blive bedt om enten at vælge, hvem recept er til eller for at angive navn og fødselsdato. Du behøver ikke at oprette separat CVS .com-konti for hvert familiemedlem.

Kan en anden afhente Walmart-bestilling?

Ja! Du kan indtaste en Saml op person, når du køber din bestille online, eller rediger Saml op person i din bestille oplysninger på din konto efter at have placeret bestille.

Anbefalede: