Er larver ental eller flertal?
Er larver ental eller flertal?

Video: Er larver ental eller flertal?

Video: Er larver ental eller flertal?
Video: Эпизод 62 - ЛОДОЧНЫЙ ТУР 6000 фунтов стерлингов, 72 фута, 1943 год, HDML 2024, Juni
Anonim

Det er mærkeligt, at PLURAL formularer bliver misbrugt - som var de begge ental og flertal . Tag ordet " larve "(pl." larver "). Mange ikke-biologer bruger forkert ordet " larver "som begge ental og flertal ["en larver "," to larver "].

I betragtning af dette, hvad er den korrekte flertalsform for larver?

Det hurtige svar flertal af larve er larver.

Hvad er en larve på samme måde for børn? Ordet larve anvendes på ungerne af visse dyr, der skal undergå store fysiske ændringer, før de bliver voksne. En ung frø klækker fra ægget som en vandlevende haletudse og bliver gradvist forvandlet til den luftpustende voksen. En haletudse er derfor en larve . Mere end en larve hedder larver.

Hvis man tager dette i betragtning, er svin ental eller flertal?

Ordformer: svin , svinesprog note: Formen svine bruges som flertal for mening [sans 1]; svin bruges som både ental og flertal for mening, [sans 2]. Hvis du kalder nogen en svin , du kan ikke lide dem eller synes, at de er en dårlig person, normalt fordi de har opført sig ubehageligt over for dig.

Hvad er flertal af basis?

Ser på substantivet basis på Wiktionary.com angiver det, at flertal er enten baser eller baseis. Det ligner, at den sjældne base kommer fra græsk, men de almindelige baser refererer bare tilbage til basis og det forklarer ikke flertal etymologi.

Anbefalede: