Hvad er definitionen på mekanisk ventilation?
Hvad er definitionen på mekanisk ventilation?

Video: Hvad er definitionen på mekanisk ventilation?

Video: Hvad er definitionen på mekanisk ventilation?
Video: Mechanical Ventilation Explained - Ventilator Settings & Modes (Respiratory Failure) 2024, Juni
Anonim

Mekanisk ventilation eller assisteret ventilation , er det medicinske udtryk for kunstig ventilation hvor mekaniske midler bruges til at hjælpe eller erstatte spontan vejrtrækning.

På samme måde kan man spørge, hvorfor har patienter brug for mekanisk ventilation?

EN mekanisk ventilator bruges til at reducere arbejdet med vejrtrækning indtil patienter forbedre nok til ikke længere brug for det. Maskinen sørger for, at kroppen modtager tilstrækkelig ilt, og at kuldioxid fjernes. Dette er nødvendigt, når visse sygdomme forhindrer normal vejrtrækning.

Hvordan fungerer en mekanisk ventilator på samme måde? EN ventilator blæser luft ind i dine luftveje gennem et åndedrætsrør. Den ene ende af røret indsættes i dit luftrør, og den anden ende er fastgjort til ventilator . Åndedrætsslangen fungerer som en luftvej ved at lade luft og ilt fra ventilator strømme ind i lungerne.

Hvad er mekanisk ventilationssystem i overensstemmelse hermed?

MEKANISK / TVUNGET VENTILATION . En bygning ventilationssystem der bruger drevne blæsere eller blæsere til at levere frisk luft til rum, når de naturlige kræfter i lufttryk og tyngdekraft ikke er nok til at cirkulere luft gennem en bygning.

Hvor mange typer ventilatorer er der?

Når dette skrives, der er tre primære typer af ventilatorer i øjeblikket i brug. Hver enkelt type justerer luftstrømmen ind i patienten baseret på en af tre cyklusser. Normal vejrtrækning består af et gennemsnitligt tidevandsvolumen (VT) på 5 ml/kg; de fleste mekaniske ventilationer sker ved en VT på 10 ml/kg.

Anbefalede: