Hvor meget koster en cervikal fusion?
Hvor meget koster en cervikal fusion?

Video: Hvor meget koster en cervikal fusion?

Video: Hvor meget koster en cervikal fusion?
Video: 6 Level Cervical Fusion - David's Story Deuk Spine Institute 2024, Juli
Anonim

På MDsave er koste af en Anterior Cervikal Diskektomi og Fusion (ACDF) spænder fra $15.761 til $24.475.

Ved også, hvad er prisen på en cervikal fusion?

Gennemsnitlig national omkostninger var omkring $ 14.000 for ACDF-procedure på et enkelt niveau og $ 26.000 for en enkeltniveau PLF. (Disse samlede tal afspejlede kombineret faglighed og facilitet omkostninger .) Gennemsnit koste for KA var omkring $13.000, stigende til $22.000 for TKA hos patienter med ledsagende andre alvorlige medicinske tilstande.

Desuden, hvad er cervikal rygsøjlefusion? Oversigt. Forreste livmoderhals diskektomi og fusion (ACDF) er en kirurgi for at fjerne en diskusprolaps i nakke . Et snit foretages i halsområdet for at nå forsiden af rygrad . Skiven fjernes, og der indsættes et transplantat for at smelte knoglerne ovenover og under disken.

Hvor lang tid tager genopretning efter anterior cervikal diskektomi og fusion tilsvarende?

De fleste patienter vil blive på hospitalet i en til to dage. Operationsstedet i din nakke vil være øm i et par dage. Du vil blive opfordret til at gå som snart som du er i stand, da dette vil hjælpe med at fremskynde din genopretning . Du skal muligvis bære en blød eller stiv krave i fire til seks uger.

Hvor meget koster minimalt invasiv rygsøjleoperation?

samlet set omkostninger til minimalt invasiv procedurer er betydeligt lavere end åben procedure omkostninger for korrekt angivne patienter. En undersøgelse fra 2011 offentliggjort i SASJournal viste koste til minimalt invasiv transforaminal lumbal interbody fusion var $ 14, 183 på gennemsnit , mod $ 18, 633 for åben lumbal fusion.

Anbefalede: