Er det OK at sætte Neosporin på en hund?
Er det OK at sætte Neosporin på en hund?

Video: Er det OK at sætte Neosporin på en hund?

Video: Er det OK at sætte Neosporin på en hund?
Video: Can I put Neosporin on my dog? 2024, Juli
Anonim

Neosporin er fint at bruge på din hund for meget mindre snit og skrammer - det kan hjælpe med at forhindre bakterielle infektioner og kan beholde din hund fra at ridse, slikke eller bide på sårstedet, mens det heler. Sørg for, at han eller hun ikke slikker salven af, efter du har påført den, og din hvalp skal være bøde.

Også at vide er, hvad der sker, hvis en hund slikker Neosporin?

”Typisk små mængder af Neosporin er ikke skadelige,” siger Dr. Hvis din hundens såret er placeret på et sted, der er let tilgængeligt, kan han prøve slikker det Neosporin off, hvilket ikke kun besejrer formålet, men også kan gøre din hvalp syg.

For det andet, hvilken antibiotisk salve er sikker for hunde? Tredobbelt Antibiotisk salve er en kombination af tre antibiotika til katte og hunde : Bacitracin, neomycin og polymyxin B. Det bruges som førstehjælp til sår hos katte og hunde . En populær hund og kat medicin , det bruges til at behandle bakterielle infektioner af mindre snitsår, forbrændinger eller skrammer på huden på dyret.

Derfor, hvad kan du lægge på et hundesår?

Hjemmepleje for Hunde sår Hjemmepleje indebærer rengøring af sår forsigtigt med hydrogenperoxid fugtet gaze tre eller fire gange om dagen og derefter påføre en lille mængde af en tredobbelt antibiotisk salve som Neosporin til sår.

Kan jeg bruge hydrogenperoxid på min hund?

Brug brintoverilte at rense din hundens såret kun én gang, hvis overhovedet. Brintoverilte er ekstremt irriterende for væv og kan hindre helbredelse, hvis den bruges gentagne gange. Hvis du gør brug det på et sår, brug først efter den første rengøring og ikke gentag.

Anbefalede: