Hvad er første ribbens syndrom?
Hvad er første ribbens syndrom?

Video: Hvad er første ribbens syndrom?

Video: Hvad er første ribbens syndrom?
Video: Transaxillary First Rib Resection for Thoracic Outlet Syndrome (TOS) 2024, Juli
Anonim

Thorax stikkontakt syndrom er en gruppe lidelser, der opstår, når blodkar eller nerver i mellemrummet mellem kravebenet og dit første ribben ( thorax stikkontakt) komprimeres. Dette kan forårsage smerter i dine skuldre og nakke og følelsesløshed i dine fingre.

Folk spørger også, hvad er den første ribbe?

Beskrivelse. Det første ribben er den mest overlegne af de tolv ribben . Det er en atypisk ribben og er et vigtigt anatomisk vartegn. Det er en af grænserne for den overlegne thoraxåbning. Det ribben danner hovedstrukturen i thoraxburet, der beskytter thoraxorganerne.

Kan du desuden mærke dit første ribben? Du vil læg mærke til første ribben er ret høj i bagagerummet. Det findes lettest ved at trykke ned igennem din øvre fælde, bag nøglebenet, tæt til halsen. Det første ribben gør virker ikke for glamourøst. De skalenede muskler, der stammer fra cervikal rygsøjlen, ender med at vedhæfte til det første ribben.

Desuden, er Thoracic Outlet Syndrome alvorligt?

Thoracic outlet syndrome (TOS), en gruppe af tilstande, der kan lægge pres på arterierne, venerne og nerverne i dit øvre bryst, kan forårsage symptomer synes godt om smerte , kulde og følelsesløshed i din arm og hånd. Selvom denne tilstand ikke er livstruende, kan den føre til komplikationer, hvis den ikke behandles.

Hvorfor gør mit første ribben ondt?

Thorax udløbssyndrom er en gruppe af lidelser, der opstår, når blodkar eller nerver kommer ind det mellemrum mellem dit kraveben og dit første ribben ( thorax stikkontakt) er komprimeret. Det her kan årsag smerte i dine skuldre og nakke og følelsesløshed i dine fingre.

Anbefalede: