Hvordan kommer du til Eldritch-dimensionen?
Hvordan kommer du til Eldritch-dimensionen?

Video: Hvordan kommer du til Eldritch-dimensionen?

Video: Hvordan kommer du til Eldritch-dimensionen?
Video: РЕАКЦИЯ ОПЕРНОЙ ПЕВИЦЫ НА ДИМАША / Красавица Зарина Алтынбаева 2024, Juli
Anonim

Åbning af portalen [rediger]

Højreklik 4 gange på Eldritch Obelisk med Eldritch Øjet i hånden. Højreklik på Dark Aura Node med tryllestaven. Noden ændres til Eldritch Portal. Tryk på Eldritch Portal til at teleportere til Eldritch Dimension.

Desuden, hvordan kommer jeg i gang med Thaumcraft?

Til komme i gang i Thaumcraft 4 skal du lave din første tryllestav. For at gøre dette behøver du kun en pind og 10 jernklumper. Læg derefter den ene hætte i et af de nederste hjørner, den anden i det modsatte øverste hjørne og pinden i midten. Koncentrer dit sind, og få fat i din helt egen stav af træ med jern!

Desuden, hvordan laver du Eldritch portal? Åbning af Portal [rediger] Højreklik 4 gange på Eldritch Obelisk med Eldritch Øje i hånd. Højreklik på Dark Aura Node med tryllestaven. Noden vil ændre sig til Eldritch Portal.

På samme måde, hvordan låser du øjet op i Thaumcraft?

' Åbner Øjet 'er et ritual for at gå til de ydre lande. For at gøre det skal du blot placere 4 Eldritch Øjne i den midterste keystone inde i et Eldritch-alter og indgyd derefter 100 af hver primal vis fra en tryllestav ind i alteret.

Hvordan låser du Eldritch op i Thaumcraft 6?

Låser op for Eldritch . For at komme videre i “At dykke ned i Eldritch ”, Skal du skaffe noget, der er hjemmehørende i de ugyldige, ugyldige frø. Du har brug for Causality Collapser, som har "Flux Rifts" og "Flux" forskning som forudsætninger, som findes på fanen "Fundamentals".

Anbefalede: