Hvad er en brokprop?
Hvad er en brokprop?

Video: Hvad er en brokprop?

Video: Hvad er en brokprop?
Video: Hvad er en undersøgelse? 2024, Juli
Anonim

En unik løsning til lavere risiko for komplikationer

GORE® BIO-A® Brokprop er den eneste fuldt optagelige prop konstrueret. til naturlig helbredelse. Dens ydeevne stammer fra summen af dens dele: Unikt materiale og struktur.

Under hensyntagen til dette, hvordan ser en brokprop ud?

Mens omhyggeligt undgå afgørende nerver og cauterizing mindre blodkar, en lille hvid konisk formet stik der ligner en badmintonfugl indsættes i hullet eller brok . Den tilspidsede form af prop letter indføring i defekten og fylder hullet meget synes godt om en kork i halsen på en flaske.

For det andet, hvad er en lårbensbrok? Hvis en del af vævet skubber gennem væggen i lårben kanal, kaldes det en lårbensbrok . EN lårbensbrok vil fremstå som en bule nær lysken eller låret. Det lårben kanalen huser lårben arterie, mindre vener og nerver. Det er placeret lige under inguinal ligament i lysken.

Hvad er så reparation af Lichtenstein brok?

Spændingsfri Mesh Metode: I laparoskopisk reparation , det mesh er placeret bag mavemusklerne. Det mesh brugt af Lichtenstein Midt Brok Klinikken er tynd, fleksibel og let for at reducere risikoen for smerter og fremmedlegemer.

Hvornår skal du operere brok?

Hvis din brok ikke generer dig, sandsynligvis kan du vente til opereres . Din brok kan få værre, men det er måske ikke. Over tid, brok har det med at få større, da muskelvæggen i maven bliver svagere og flere væv buler igennem. I nogle tilfælde lille, smertefri brok aldrig brug for reparation.

Anbefalede: