Hvem skal foretage en obduktion, for at den kan betragtes som en hospitalsobduktion?
Hvem skal foretage en obduktion, for at den kan betragtes som en hospitalsobduktion?

Video: Hvem skal foretage en obduktion, for at den kan betragtes som en hospitalsobduktion?

Video: Hvem skal foretage en obduktion, for at den kan betragtes som en hospitalsobduktion?
Video: Mauthausen concentration camp || Посещение концлагеря "Маутхаузен" ( перезалив ) 2024, Juli
Anonim

Eksamen udføres af en Hospital patolog eller en læge i det medicinske personale, som ansvaret er delegeret til. 3. Hvis en indlagt patient er en coroner -sag, men liget obduceres af Hospital patolog, er det stadig krediteret som en obduktion på hospitalet.

Hvem er desuden autoriseret til at foretage en obduktion på hospitalet?

At blive betragtet som en obduktion på hospitalet , en obduktion må være udført af personalets patolog eller en læge, der har delegeret ansvaret. EN obduktion på hospitalet må være udført i Hospital . Hospital obduktioner er udført kun på indlagte patienter. Obduktioner på fostre er inkluderet i hospitalsobduktioner.

hvem udfører en obduktion? Obduktioner bestilt af staten kan udføres af en amtsskriver, som ikke nødvendigvis er læge. En læge, der laver en obduktion er en læge, normalt en patolog. Klinisk obduktioner altid udføres af en patolog.

Tilsvarende, hvad er en medicinsk legal obduktion?

Medicinsk-juridisk obduktion eller retsmedicinsk eller retsmedicinsk læge obduktioner søge at finde dødsårsagen og -måden og at identificere den afdøde. De udføres generelt, som foreskrevet af gældende lovgivning, i tilfælde af voldelige, mistænkelige eller pludselige dødsfald, dødsfald uden lægehjælp eller under kirurgiske indgreb.

Får alle en obduktion?

Selvom love varierer, kræver næsten alle stater en obduktion når nogen dør på en mistænkelig, usædvanlig eller unaturlig måde. Mange stater har en gjort, når en person dør uden en læge til stede.

Anbefalede: