Hvad er en rektal feber?
Hvad er en rektal feber?

Video: Hvad er en rektal feber?

Video: Hvad er en rektal feber?
Video: How to Take a Temperature: Under Arm, Oral, Ear, Rectum, Skin, Temporal 2024, Juli
Anonim

Mange læger diagnosticerer a feber som mundtlig temperatur over 99,5°F. De diagnosticerer feber som en rektal temperatur over 100,4 ° F. Men feber standarder afhænger også af alder, så hvad kan være en feber i én person kan ikke vurdere som en feber i en anden. At tage dit barns temperatur rektalt, brug et digitalt termometer.

Også spurgt, hvad er en normal rektal temperatur?

Gennemsnittet normal mundtlig temperatur er 98,6 ° F (37 ° C). EN rektal temperatur er 0,5 ° F (0,3 ° C) til 1 ° F (0,6 ° C) højere end en oral temperatur . Et øre (trommehinde) temperatur er 0,5 ° F (0,3 ° C) til 1 ° F (0,6 ° C) højere end en oral temperatur.

Desuden, hvad bruges rektaltermometer til? Rektal termometri. Rektal termometri er at tage en persons temperatur ved at indsætte en termometer ind i endetarm via anus. Dette betragtes generelt som det mest præcise middel til temperatur -tagende, men nogle kan betragte det som en invasiv eller ydmygende procedure.

er rektal temperatur nøjagtig?

Rektal vikarer er mest nøjagtig . Pandevagter er de næstmest nøjagtig . Oral og øre temps er også nøjagtig hvis det gøres korrekt. Temp udført i armhulen er mindst nøjagtig.

Trækker du en grad for en rektal temperatur?

En underarm temperatur er lidt lavere og en rektal temperatur er lidt højere. Ved indberetning af en temperatur til din læge angive metoden og faktiske temperatur og tilføj ikke eller trække en grad fra for metoden.

Anbefalede: