Er epic en certificeret EHR?
Er epic en certificeret EHR?

Video: Er epic en certificeret EHR?

Video: Er epic en certificeret EHR?
Video: Conan Exiles Бесплатно в Epic Games Store ? (нет) 2024, Juli
Anonim

For at fortsætte med at deltage i føderale programmer som Meaningful Use og MIPS skal organisationer bruge ONC 2015 Edition certificeret EPJ teknologi begyndende i januar 2018. Ifølge ONC's Certificeret Sundhed IT -produktliste, Episk produkter udgør en tredjedel af alle produkter certificeret til 2015-udgaven.

Med hensyn til dette, er Epic en EPJ?

Episk EPJ . Episk er en skybaseret EHR løsning til en række specialer. Softwaren er i brug på tværs af en bred vifte af praksisser, fra lokale hospitaler og uafhængige praksisser til multi-special-hospitalgrupper og hospiceudbydere.

Ligeledes, hvad vil det sige at være episk certificeret? An Episk certificering betyder at du vil kunne rejse til andre hospitaler og hjælpe med deres implementeringer. Listen over ledige job på markedet er en lang en-dem der er dygtig i Episk vilje hurtigt blive ansat af hospitaler i nød.

Også spurgt, er det svært at få episk certificeret?

Episk certificering er svært at opnå, men meget eftertragtet fordi Episk software er så populær. Episk konsulenter, der rejser til hospitaler og hjælper med Episk Der er stor efterspørgsel efter systemimplementeringer. Disse stillinger er lukrative - i 2013 er gennemsnittet Episk konsulent tjente $ 139.000.

Er Epic den bedste EMR?

31. januar 2019 - For niende år i træk, Episk Systemer fik titlen bedst overordnet softwarepakke og topper blandt lægepraksis. I kategorien overordnede software -suite -placeringer er IT -selskabet for sundhed baseret i Verona, Wisconsin, bedst athenahealth, MEDITECH og Cerner med en rimelig margin.

Anbefalede: