Hvad bruges et natlys til?
Hvad bruges et natlys til?

Video: Hvad bruges et natlys til?

Video: Hvad bruges et natlys til?
Video: Hvad er lys og hvad bruger man det til?? 2024, Juli
Anonim

EN nattelys er en lille, laveffekt elektrisk lys holdt ved kl nat for komfort og sikkerhed. De giver nok lys at se konturerne af objekter i et værelse, men er svage nok til ikke at forstyrre din søvn. Natlys er ofte Brugt at trøste børn, der er bange for mørket.

Bare så, hvorfor har jeg brug for et natlys?

At have en nattelys i dit værelse vil forstyrre den naturlige melatoninproduktion. Som følge heraf producerer din krop ikke så meget melatonin. Dette forringer ikke kun din søvn. At blive udsat for lys hele vejen igennem nat påvirker hormonfunktionen og er forbundet med depression og øget kræftrisiko.

Har babyer ligeledes brug for et lys om natten? Det nattelys vil afgive nok lysstyrke til at se, hvad du laver, men ikke nok til virkelig at vække dig eller din baby . Minimal ophidselse er nøglen til nemt at falde i søvn igen. En subtil, dæmpet lys kan give en beroligende stemning, der vil hjælpe med at lulle din baby tilbage til at sove, når hun vågner.

For det andet, hvad er et godt natlys?

Editorens valg - VAVA Baby Nattelys . Bedst Værdi-Sycees Plug-in LED Nattelys . Bedste natlys til voksne – Casper Glow. Bedst Projektor Nattelys til børn – Elmchee Star Nattelys . Mest innovative Nattelys – Hatch Baby Rest.

Kan du lade en lampe være tændt hele natten?

Forlader dine lys tændt om natten måske ikke er effektiv på afskrække kriminalitet, hvis der ikke er nogen en rundt for at se det, viser forskning. Du er ved at gå i seng. Du slukke lyskontakten. Det er helt mørkt.

Anbefalede: