Er Roundup sikkert i Australien?
Er Roundup sikkert i Australien?

Video: Er Roundup sikkert i Australien?

Video: Er Roundup sikkert i Australien?
Video: The HOLY GRAIL of Precision Machining | SIP Hydroptic 6 Jig Borer 2024, Juni
Anonim

Australiens kemisk regulator, den australsk Pesticid- og Veterinærlægemiddelstyrelsen, klassificerer Runde op som sikker . "APVMA godkendte produkter indeholdende glyphosat kan fortsætte med at blive brugt sikkert i henhold til etikettens anvisninger."

Her bruges Roundup i Australien?

Glyphosat er et herbicid, som er vidt udbredt brugt i Australien og mange andre lande til at bekæmpe ukrudt. Det australsk Pesticid- og Veterinærlægemyndigheden (APVMA) regulerer brug af glyphosat.

Udover ovenstående, tages afrundingen af markedet? I januar 2019 besluttede Costco at stoppe med at bære Runde op eller andre glyphosat -baserede herbicider. Beslutningen var angiveligt delvist påvirket af de offentlige retssager. I marts 2019 blev en mand tildelt 80 millioner dollars (senere skåret til 26 millioner dollars i appel) i en retssag, der påstod Runde op var en væsentlig faktor i hans kræftsygdom.

Er Roundup på denne måde sikkert at bruge 2019?

Monsanto insisterer Runde op ikke er kræftfremkaldende, siger, at det ikke har nogen planer om at trække det fra markedet og appellerer dommene. Det er klart, at disse produkter er det sikker når det bruges som anvist,” sagde Rakesh Kilaru, en Washington-advokat for Monsanto.

I hvilke lande er Roundup forbudt?

Østrig blev det første EU Land til forbyde glyphosat i juli 2019. Tyskland meddelte i september, at det vil begynde at udfase den kontroversielle ukrudtsmiddel inden 2023. lande der har en slags lovgivning omkring glyphosat omfatte: Malawi.

Anbefalede: