Hvordan bliver du kirurgisk assistent første assistent?
Hvordan bliver du kirurgisk assistent første assistent?

Video: Hvordan bliver du kirurgisk assistent første assistent?

Video: Hvordan bliver du kirurgisk assistent første assistent?
Video: НЕ ВЗДУМАЙ снимать аккумулятор с машины. Делай это ПРАВИЛЬНО ! 2024, Juli
Anonim

For at blive kirurgisk førsteassistent , a kirurgisk teknolog skulle have flere års erfaring på operationsstuen, opfylde forudsætningerne og uddannelsesmæssige krav at ansøge om og gennemføre en akkrediteret kirurgisk første assistent program, og bestå derefter eksamen til blive en certificeret kirurgisk

Desuden, hvor lang tid tager det at blive kirurgisk assistent?

Det krav for en kirurgisk -assistentprogram omfatter mindst en bachelorgrad i naturvidenskab eller en associeret grad i et allieret sundhedsfelt med mindst tre års nyere erfaring og tre års operationsstuerfaring inden for de sidste fem år. Tidligere militærlæger kan også kvalificere sig.

Og hvor svært er det at være kirurgisk assistent? Bliver -en kirurgisk teknologi er ikke nær så svært som bliver en læge, men du kan heller ikke ligefrem vals direkte fra gymnasiet til OR. Vær forberedt på at få et certifikat eller en grad, bestå mønstre i et praktikophold og få nogle legitimationsoplysninger. De rigtige færdigheder vil også hjælpe.

Hvordan bliver kirurgiske førsteassistenter derfor betalt?

Kirurgisk assistent Løn. Hvor meget gør -en Kirurgisk assistent fabrikat i USA? Gennemsnittet Kirurgisk assistent løn i USA er $ 116.050 pr. 20. januar, 2020 , men intervallet falder typisk mellem $102.720 og $127.740.

Er det værd at blive en kirurgisk teknologi?

Du har: Kirurgisk teknolog Er ikke et godt karrierevalg Kirurgisk teknologer har brug for fysisk udholdenhed og manuel fingerfærdighed. Man skal optjene et certifikat eller en tilknyttet grad til blive kirurgisk teknolog . Dette kan tage mellem flere måneder og to år. Denne besættelse har en median årlig løn på $ 44, 330.

Anbefalede: