Hvad er en pro-natalistisk politik?
Hvad er en pro-natalistisk politik?

Video: Hvad er en pro-natalistisk politik?

Video: Hvad er en pro-natalistisk politik?
Video: IB Geography Revision: Pro-natalist Policies! 2024, Juli
Anonim

Pro - natalistiske politikker er politikker som er designet med det formål at øge fødselsraten/fertiliteten i et område. De findes i lande med enten meget langsom naturlig stigning eller naturlig nedgang og i områder med en aldrende befolkning.

Hvad er i forhold til dette et eksempel på en pro-natalistisk politik?

An eksempel på en proff - natalistisk politik , der tilskynder til højere fødselsrater, er Singapore. An eksempel af en anti - natalistisk politik , som opfordrer familier til at få færre børn, er det berømte 'et-barn' politik ' i Kina, introduceret i 1978-1980.

Hvad er også en anti -natalistisk politik? En pro- natalistisk politik er en befolkning politik som har til formål at tilskynde til flere fødsler gennem brug af incitamenter. An anti - natalistisk politik er en befolkning politik som har til formål at modvirke fødsler. Dette kan gøres gennem uddannelse i familieplanlægning og øget adgang til prævention eller ved lov (China-One Child Politik .)

Udover ovenstående, hvad betyder pro-natalist?

pro · Na · tal · ist. adjektiv. Det definition af en pronatalist er en person, der går ind for eller støtter en høj fødselsrate. Troen på, at alle skal reproducere og få babyer så ofte som muligt, er et eksempel på en pronatalist nærme sig.

Hvilke lande har anti -natalistisk politik?

Målet med anti - natalistisk politik er at sænke den samlede fertilitetsrate, såvel som den rå fødselsrate, for at bremse befolkningstilvæksten. Disse politikker er set i lande af hurtig befolkningstilvækst som Kina, Indien eller for et par årtier siden Singapore.

Anbefalede: