Kan en læge nægte at behandle en patient Indien?
Kan en læge nægte at behandle en patient Indien?

Video: Kan en læge nægte at behandle en patient Indien?

Video: Kan en læge nægte at behandle en patient Indien?
Video: Læge 2024, Juli
Anonim

Det patient har en juridisk ret til autonomi og selvbestemmelse, som er nedfældet i artikel 21 i Indisk Forfatning. Han kan nægte behandling undtagen i en nødsituation, hvor læge behøver ikke at få samtykke til behandling . Det indhentede samtykke bør være juridisk gyldigt.

Folk spørger også, kan læger nægte at behandle patienter?

Nægter at behandle patienter . Læger gøre ikke har ubegrænset skøn til nægte at acceptere en person som en ny patient . Fordi meget af medicin er involveret i føderale regler, kan læger ikke nægte at acceptere en person af etniske, racemæssige eller religiøse årsager. Nogle læger nægter at behandle advokater.

kan en læge nægte at behandle en patient i Sydafrika? Ikke for urimeligt nægte -en patientens adgang til sundhedspleje, især hvor der ikke er statslige faciliteter til rådighed til at hjælpe patienter . Læger må ikke nægte akutbehandling til patienter.

Også at vide er, kan et hospital nægte at behandle en patient i Indien?

Ifølge lovforslaget, hospitaler kan ikke nægte omsorg for et ulykkesoffer, selv om det var en medicinsk-juridisk sag. I det mindste skal de sørge for nødsituationer behandling og transport, med medicinsk støtte, til en anden Hospital , der søger politiets hjælp, hvis anambulance ikke er tilgængelig.

Kan et lægekontor nægte dig behandling for manglende betaling?

Uden et job eller endda et hjem, de har ingen evne til at betale , men læge er forpligtet ved lov til at syde dem. Mens en læge har al ret til denybehandling af forskellige årsager, de kan 't nægte til behandle en person med livstruende eller alvorlige skader, selv hvis de ikke har en sygeforsikring eller evnen til at betale.

Anbefalede: