Hvilken ovariefollikel har et antrum?
Hvilken ovariefollikel har et antrum?

Video: Hvilken ovariefollikel har et antrum?

Video: Hvilken ovariefollikel har et antrum?
Video: MASTOID ANTRUM BY DR SAMEH GHAZY 2024, Juli
Anonim

Det follikulær antrum er delen af en æggestokkens follikel fyldt med follikulær væske. Udseende af follikulær antrum i løbet af follikulær modning er det første tegn på, at en follikel har nået den næste fase af modning. Det har ændret fra en primær follikel til en sekundær follikel.

Hvad angår dette, hvor er folliklerne placeret i æggestokken?

I den æggestokke af det kvindelige reproduktive system, en æggestokkens follikel er en væskefyldt sæk, der indeholder et umodent æg eller en oocyt. Disse follikler findes i æggestokke . Under ægløsning frigives et modent æg fra en follikel.

Ved også, hvad er follikelceller i æggestokken? An æggestokkens follikel er et groft kugleformet cellulært aggregeringssæt, der findes i æggestokke . Det udskiller hormoner, der påvirker stadier af menstruationscyklussen. Kvinder begynder puberteten med omkring 400.000 follikler , hver med potentiale til at frigive et æg celle (æg) ved ægløsning til befrugtning.

Heraf, hvordan kan du se forskellen mellem en primær follikel og en primær follikel?

Urfolie : Ur -follikler er små (0,03-0,05 mm i diameter). Primær follikel : Primære follikler er meget større end oprindelige follikler (0,1 mm i diameter). Urfolie : Typisk, oprindelige follikler er i dvale. Primær follikel : Primære follikler er en type mitotisk follikel.

Hvad er en sekundær ovariefollikel?

Sekundær follikel Det sekundære follikler ligner meget primært follikler , bortset fra at de er større, er der flere follikulær celler, og der er små ophobninger af væske i de intracellulære rum kaldet follikulær væske (næringsvæske til oocytten). Disse smelter gradvist sammen til et antrum.

Anbefalede: