Hvilken etnicitet har høje kindben?
Hvilken etnicitet har høje kindben?

Video: Hvilken etnicitet har høje kindben?

Video: Hvilken etnicitet har høje kindben?
Video: ЕДА ОБЫЧНОГО ОЛИГАРХА или КАК ПРИГОТОВИТЬ КАРТОШКУ 2024, September
Anonim

Mange etnisk grupper afrikansk, asiatisk og amerikansk har høje kindben . Mange etnisk grupper afrikansk, asiatisk og amerikansk har høje kindben.

Og hvad betyder høje kindben?

Du hører ofte udtrykket " høje kindben "kastede rundt i magasinets skønhedsartikler og tv -shows. Typisk har høje kindben betyder at den bredeste del af ansigtet er lige under øjnene, hvilket forårsager kind at dyppe lidt ind under knoglen.

Man kan også spørge, er høje kindben sjældne? I praksis, høj , udtalt kindben betragtes som eksotiske i vestlig kultur, hvorfor modeller og skuespillere, der spiller nisser i film, er udvalgt til at have ekstraordinært høj og udtalt kindben . Uanset om de er ' sjælden 'afhænger af den specifikke befolkning.

Heraf, hvor stammer høje kindben fra?

Tilstedeværelsen af accentueret kindben er et skønhedstræk i mange kulturer, da de danner en symmetrisk og løftet ansigtsform. Men kind `s former gøre variere: Høje kindben er et træk for folk i Central- og Østeuropa, asiatiske kvinder gøre vise bredere kæber.

Er høje kindben genetiske?

At have høje kindben eller lav kindben angiver ikke nødvendigvis noget om dig. Din etniske historie og genetisk baggrund spiller en stærk rolle i at påvirke, hvordan dit ansigt er struktureret. Nogle kulturer værdsætter visse ansigtstræk, som f.eks høj eller lav kindben , som markører for konventionel tiltrækningskraft.

Anbefalede: