Er nuchal cord farlig?
Er nuchal cord farlig?

Video: Er nuchal cord farlig?

Video: Er nuchal cord farlig?
Video: Nuchal Cord (Hindi) | By Dr. Mukesh Gupta 2024, Juli
Anonim

Nuchal snore er næsten aldrig farligt . Hvis du har en til stede, vil du sandsynligvis ikke engang høre den nævnt under din babys fødsel, medmindre der opstår en komplikation. Babyer kan få snor viklet om halsen flere gange og stadig være helt fint.

Derfor er snor om halsen farlig?

En navlestreng snor der er pakket ind rundt om en baby nakke in utero kaldes en nuchal snor , og er normalt ufarlig. En navlestreng snor er en livline for en baby i maven. Nuchal ledninger er overraskende almindelige og sandsynligvis ikke forårsager problemer under graviditet eller ved fødslen.

Man kan også spørge, er normal levering mulig med nuchal ledning? Graviditet, fødsel og levering Forskning viser, at det at beholde nøglesnor intakt resulterer i bedre resultater for både mor og baby. Det snor kan pakkes ud, når barnet er født. Generelt løs nakkesnore garanterer ikke et behov for kejsersnit levering.

Kan nakkestrengen i denne forbindelse forårsage hjerneskade?

Neonatal encefalopati Forårsaget Ved en Nøglesnor ( Snor Viklet om babyens hals) Hvis fødselsasfyksi forlænges, barnet kan udvikle neonatal encefalopati (NE), som kan forårsage hjerneskade , cerebral parese, anfald, intellektuelle handicap og udviklingsforsinkelser.

Hvor almindelig er nøglesnor?

EN nøglesnor er en komplikation, der opstår, når navlestrengen snor vikles om babyens hals en eller flere gange. Dette er almindelige og forekommer i omkring 15 til 35 procent af graviditeterne. Tit, nakkesnore påvirker ikke graviditetsresultater. Dog visse typer af nøglesnore kan udgøre en betydelig risiko for barnet.

Anbefalede: