Hvad er parietalbenets funktion?
Hvad er parietalbenets funktion?

Video: Hvad er parietalbenets funktion?

Video: Hvad er parietalbenets funktion?
Video: Hvad er du til? 2024, Juli
Anonim

Det parietale knogler danne kraniets bageste tag. Det parietale knogler give mekanisk beskyttelse af hjernen, som er en fungere de udfører i forbindelse med andre knogler af kraniet.

Hvad gør parietalbenet heri?

Det her knogle er en del af kraniet tag, som er et sæt af knogler der dækker hjerne, øjne og næsebor. Det parietale knogler tage kontakt til flere andre knogler i kraniet. Den forreste del af knogle artikulerer med fronten knogle og postorbitalen knogle.

Man kan også spørge, hvor er parietalbenet? Parietal knogle . Det parietalben (latin: os parietale) er placeret på hver side af kraniet lige bag frontalen knogle . Begge parietale knogler tilsammen danner det meste af kranietaget og siderne af kraniet.

Ligeledes spørger folk, hvad er tindingeknoglens funktion?

Det tindingeknogler er to store knogler i kraniet eller kraniet. De hjælper med at danne siderne og bunden af kraniet, hvor de beskytter tidsmæssig hjernelappen og omgiver øregangen.

Hvilken type knogle er parietal?

Knogle , parietal : Det vigtigste knogle på siden af kraniet. Selvom parietalben er buet, betragtes det som en flad knogle (i modsætning til et rørformet knogle ). Det parietalben er formet som en uregelmæssig firkant.

Anbefalede: