Er DCR -kirurgi nødvendig?
Er DCR -kirurgi nødvendig?

Video: Er DCR -kirurgi nødvendig?

Video: Er DCR -kirurgi nødvendig?
Video: What is endoscopic dacryocystorhinostomy (DCR) surgery for blocked tear ducts? 2024, Juli
Anonim

EN dacryocystorhinostomy ( DCR ) er en type kirurgi gjort for at skabe et nyt tårevæske mellem dine øjne og næse. Du kan få brug for dette kirurgi hvis din egen tårekanal er blevet blokeret. Den blokerede kanal bliver ofte også inficeret. I de fleste tilfælde er årsagen til en blokeret tårekanal ikke kendt.

På denne måde er tårkanaloperation nødvendig?

Behandling af Tåre Systemblokering Når nasolacrimal kanal , røret, der dræner tårer ind i næsen, er blokeret en kirurgisk procedure er normalt påkrævet.

For det andet, er DCR -kirurgi smertefuld? Der er normalt ingen væsentlig smerte efter kirurgi . Du kan mærke ømhed, ømhed, hævelse og blå mærker på siden af næsen og omkring øjet. Hvis du oplever smerte tage panadol eller panadein (ikke aspirin eller ibuprofen i to uger, da dette kan forårsage blødning).

Desuden, hvor lang tid er restitution fra DCR -kirurgi?

Efter en DCR -procedure vi råder generelt patienter til ikke at flyve i 2 - 3 uger, for at undgå varme drikke i 36 timer og ikke at blæse i næsen i 2 uger. Patienter bør ikke dyrke anstrengende motion i mindst ti dage og bør prøve at sove med hovedet løftet på en ekstra pude, hvis det er muligt.

Hvor vellykket er DCR -kirurgi?

Det succes hastighed af eksterne DCR for patienter med tidligere episoder af dacryocystitis var 82,7%, sammenlignet med 83,4% for patienter uden tidligere episoder af dacryocystitis. Det succes frekvens hos patienter uden tidligere tårekanal kirurgi var 88,5% mod 74,3% for patienter med tidligere tårekanal kirurgi.

Anbefalede: