Er attapulgit sikkert under graviditet?
Er attapulgit sikkert under graviditet?

Video: Er attapulgit sikkert under graviditet?

Video: Er attapulgit sikkert under graviditet?
Video: Årsaker til uteblitt graviditet - Sædkvalitet 2024, Juli
Anonim

Attapulgite er sikker i løbet af graviditet . Attapulgite er sikker til brug hos ammende mødre.

På samme måde spørger folk, er Myoflex sikkert under graviditeten?

Denne medicin anbefales ikke til brug under graviditeten . Kontakt din læge, før du bruger denne medicin, hvis du er eller tror, at du kan være det gravid . Fortæl det straks til din læge, hvis du bliver det gravid mens tager denne medicin.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvilken graviditetskategori er simethicon? Siden simethicone absorberes ikke fra mave -tarmkanalen, er der ingen kendte systemiske bivirkninger. det er graviditetskategori C, og der er ikke rapporteret om medfødte defekter.

Er Entox p derfor sikkert under graviditeten?

Attapulgite er ikke formelt blevet tildelt en graviditet kategori af FDA. Dyrestudier er ikke blevet rapporteret. Der er ingen kontrollerede data om mennesker graviditet . Attapulgite anbefales kun til brug under graviditet når fordelen opvejer risikoen.

Hvad er aktiveret attapulgit?

Attapulgit er et magnesiumaluminiumfyllosilikat, som forekommer i en type lerjord, der er almindelig i det sydøstlige USA. Når det bruges i medicin, binder det sig fysisk til syrer og giftige stoffer i maven og fordøjelseskanalen. Af den grund er det ofte blevet brugt i antidiarrémedicin.

Anbefalede: