Hvordan aktiverer jeg søvnmenuen i Windows 7 Luk menuen?
Hvordan aktiverer jeg søvnmenuen i Windows 7 Luk menuen?

Video: Hvordan aktiverer jeg søvnmenuen i Windows 7 Luk menuen?

Video: Hvordan aktiverer jeg søvnmenuen i Windows 7 Luk menuen?
Video: Петух еще живой, погнали в DLC ► 16 Прохождение Dark Souls 3 2024, Juli
Anonim

Metode 1: Aktiver søvn tilstand i kontrolpanelet

Klik på Strømindstillinger. Klik på "Vælg, hvad strømmen knap gør”-link i venstre side af vinduet. Klik på linket, der siger "Skift indstillinger, der i øjeblikket ikke er tilgængelige". Rul ned til Lukke ned afsnittet om indstillinger.

I betragtning af dette, hvordan slår jeg dvaleknappen til i Windows 7?

Kontroller strømmen Valgindstillinger Kontroller derefter din strøm Valgindstillinger . Følg disse trin for at gøre dette: Klik på Start, skriv strøm søvn i feltet Start søgning, og klik derefter på Skift, når computerne sover. I Sæt computeren til søvn vælg en ny værdi, f.eks. 15 minutter.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor er dvaleknappen på min computer? Det kan være på funktionstasterne eller på de dedikerede nummertastaturer. Hvis du ser en, så er det sleep-knap . Du vil sandsynligvis bruge den ved at holde Fn -tasten nede og søvn nøgle. På andre bærbare computere, som Dell Inspiron 15-serien, er dvale knap er en kombination af Fn + Insertkey.

Når jeg holder dette for øje, hvordan deaktiverer jeg dvaletilstand Windows 7?

Klik på Start og åbn Kontrolpanel og klik derefter på Strømindstillinger. Klik på Skift i venstre side, når computeren sover. Udvid i vinduet Avancerede strømindstillinger Søvn træet, udvid derefter Dvale efter, og skift minutterne til nul for at dreje det af.

Hvordan aktiverer jeg dvaletilstand?

Metode 1: Aktiver dvaletilstand i ControlPanel Åbn Kontrolpanel i visningen Store ikoner. Klik på PowerOptions. Klik på linket "Vælg, hvad tænd / sluk -knappen gør" i venstre side af vinduet. Klik på linket, der siger "Skift indstillinger, der i øjeblikket ikke er tilgængelige".

Anbefalede: