Hvad understøtter brystbæltet?
Hvad understøtter brystbæltet?

Video: Hvad understøtter brystbæltet?

Video: Hvad understøtter brystbæltet?
Video: How to use QualiBreath Sternum and Thorax chest support 2024, Juli
Anonim

Brystbælte . Det brystbælte består af kravebenet og skulderbladet, som tjener til at fastgøre det øvre lem til brystbenet i det aksiale skelet. Det er understøttet ved kravebenet, som også artikulerer med humerus (armben) for at danne skulderleddet.

Heraf, hvad er funktionen af brystbæltet?

Dine brystbælter er ansvarlige for at yde strukturel støtte til din skulderregion på venstre og højre side af din legeme . De giver også mulighed for et stort bevægelsesområde, der forbinder muskler, der er nødvendige for skulder- og armbevægelse.

Hvilke muskler stabiliserer på samme måde brystbæltet? Det muskler den stilling og stabilisere brystbæltet er placeret på thorax. Den forreste thorax muskler er subclavius, pectoralis minor og serratus anterior.

Hvad indeholder brystbæltet med hensyn til dette?

Det Skulderbælte eller brystbælte er sættet af knogler i det appendikulære skelet, som forbinder armen på hver side. Hos mennesker består den af kravebenet og scapula ; i de arter med tre knogler i skulder , den består af kravebenet, scapula og coracoid.

Artikulerer brystbæltet med hvirvelsøjlen?

Det artikulerer med humerous ved glenohumeral (skulder) led og med kravebenet gennem acromioclavicular led. Hvad er de forskellige dele af skulderbladet? Det brystbælter gør ikke artikulere med rygsøjlen.

Anbefalede: