Hvilken grad kræves for en blodsprøjtsanalytiker?
Hvilken grad kræves for en blodsprøjtsanalytiker?

Video: Hvilken grad kræves for en blodsprøjtsanalytiker?

Video: Hvilken grad kræves for en blodsprøjtsanalytiker?
Video: CARAMEL CAKE ✧ Forberedt hurtigt og nemt ✧ Fantastisk kage til enhver fest ✧ UNDERTEKTER 2024, September
Anonim

En kandidat skal have en associeret eller bachelor grad i en disciplin relateret til blodpletmønsteranalysefeltet såsom biologi, retsmedicinsk videnskab eller kemi. Kandidater på gymnasiet kan kvalificere sig, hvis de har mindst fire års erfaring som kriminel, mordforsker eller gerningsmand.

Simpelthen så, hvilken type uddannelse har du brug for for at være blodsprøjtsanalytiker?

Skridt til at blive en Blodsprøjtsanalytiker Tjen en grad i naturvidenskab, såsom biologi, kemi eller retsmedicin. En kandidat grad er normalt nødvendig såvel. Blodsprøjt analytikere kan tjene en række forskellige grader i retsmedicin for at finde arbejde på startniveau.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor lang tid det tager at blive en retsmedicinsk blodsprøjteanalytiker? At være certificeret skal du også have mindst tre års erfaring inden for blodplet mønsteridentifikation. Derudover skal du gennemføre en 40-timers fotoworkshop og træning i andre aspekter af retsmedicinske efterforskning såsom efterforskningsteknologi på gerningsstedet og genopretning af beviser.

Ved også, hvor meget blodsprøjtsanalytikere tjener?

U. S. Bureau of Labor Statistics (BLS) rapporterer, at retsmedicinske teknikere tjente i gennemsnit $61.220 i 2017 og tjente et midtpunkt eller medianløn på $57, 850 . En startløn for analytikere er omkring 42.000 USD om året.

Hvilke kvalifikationer har du brug for for at være retsmediciner?

For at lave en uddannelse har du normalt brug for fem GCSE'er (A-C) inklusive matematik , engelsk og naturvidenskab, plus tre A-niveauer (en kombination af videnskabsrelateret emner ) eller en tilsvarende niveau 3 -kvalifikation. Tjek med universiteterne for nøjagtige adgangskrav.

Anbefalede: