Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er den præfrontale cortex så vigtig?
Hvorfor er den præfrontale cortex så vigtig?

Video: Hvorfor er den præfrontale cortex så vigtig?

Video: Hvorfor er den præfrontale cortex så vigtig?
Video: Сила воли Как развить и укрепить Обзор книги за 15 минут / Келли Макгонигал / Саммари книг 2024, Juli
Anonim

Det præfrontal cortex spiller også en stor rolle i personlighedsudvikling. Det hjælper folk med at træffe bevidste beslutninger i henhold til deres motivationer. Over tid kan dette føre til visse tendenser i adfærd, f.eks som en person, der handler venligt over for andre, fordi de vil være populære.

Også, hvordan påvirker den præfrontale cortex adfærd?

Det præfrontal cortex i primater guider opførsel ved at vælge relevante stimuli til den aktuelle opgave, medieret gennem excitatoriske tovejsveje med strukturer forbundet med sensorisk behandling, hukommelse og følelser.

Derudover, hvad er inkluderet i den præfrontale cortex? I pattedyrs hjerneanatomi er præfrontal cortex (PFC) er cerebral cortex som dækker den forreste del af frontallappen . PFC indeholder Brodmann -områderne BA8, BA9, BA10, BA11, BA12, BA13, BA14, BA24, BA25, BA32, BA44, BA45, BA46 og BA47.

Under hensyntagen til dette, hvorfor udvikler præfrontal cortex sig så sidst?

Det præfrontal cortex tager information fra alle sanser og orkestrerer tanker og handlinger for at nå specifikke mål. Det præfrontal cortex er en af sidst områder af hjernen for at nå modning. Denne forsinkelse kan være med til at forklare, hvorfor nogle unge opfører sig, som de opfører sig gøre.

Hvordan kan jeg styrke min præfrontale cortex?

10 øvelser til din præfrontale cortex

  1. Tag dine rosefarvede briller på. Opret en positiv fremtidshistorie; optimisme er forbundet med stigende niveauer af dopamin, der engagerer hjernen.
  2. Følg en søvnrutine. I slutningen af dagen skal du vælge en behagelig aktivitet, der bringer din dag til en fredelig afslutning. At få tilstrækkelig søvn er forbundet med hukommelsesfunktionen.

Anbefalede: