Hvorfor skulle en kræftpatient have brug for ilt?
Hvorfor skulle en kræftpatient have brug for ilt?

Video: Hvorfor skulle en kræftpatient have brug for ilt?

Video: Hvorfor skulle en kræftpatient have brug for ilt?
Video: Why Maddie is Leaving Tangerine Travels 2024, Juli
Anonim

Kræft celler også har brug for ilt at overleve, hvilket er en af grundene til, at tumorer danner nye kar, der trækker ind i kroppens blodforsyning, en proces kaldet angiogenese. Undersøgelser viser, at nogle kræftformer kan trives og modstå behandling, når de bliver udsultet ilt , en tilstand kaldet hypoxi.

Spørgsmålet er også, hvad der forårsager lave iltniveauer hos kræftpatienter?

Resumé: Lavt iltindhold i celler kan være en primær årsag ukontrollabel tumorvækst hos nogle kræftformer ifølge en ny undersøgelse. Forfatternes fund er i modstrid med almindeligt accepteret overbevisning, som genetiske mutationer er ansvarlige for Kræft vækst.

Ved også, hjælper ilt dyspnø hos patienter med kræft? Den overordnede konklusion er, at ilt og luft kan har en væsentlig effekt i reduktionen dyspnø i hvile i patienter med avanceret Kræft.

Med hensyn til dette, er ilt godt for kræftpatienter?

”Tilgængeligt videnskabeligt bevis understøtter ikke påstande om at sætte ilt -frigivelse af kemikalier i en persons krop er effektiv til behandling Kræft ,”Siger organisationen. Nogle typer ilt behandling kan endda være farlig; der har været rapporter om alvorlig sygdom og død som følge af hydrogenperoxid.

Kan ilt få kræft til at sprede sig?

Nej. Udsættelse for luft vilje ikke lave tumorer dyrke hurtigere eller få kræft til at sprede sig til andre dele af kroppen. For information om hvordan kræft spreder sig i kroppen, se vores side om Metastatic Kræft.

Anbefalede: