Hvordan kan du se, om knoglepina er antikt?
Hvordan kan du se, om knoglepina er antikt?

Video: Hvordan kan du se, om knoglepina er antikt?

Video: Hvordan kan du se, om knoglepina er antikt?
Video: 82. Hvordan kan du vite at du er et primærobjekt? 2024, Juni
Anonim

Tips til bestemmelse af type

Hold på Kina op til lyset. Ifølge Noritake, ben porcelæn vil være betydeligt mere gennemskinnelige end andre typer af porcelæn . Hvis du kan se meget lys, der kommer gennem stykket, har du højst sandsynligt Kina med knogleske i det. Undersøg farven.

Simpelthen så, er mit benpina noget værd?

Antik fint ben porcelæn måske værdi mange penge, især når det er et sjældent stykke fra en kendt producent. For at sikre, at det er i orden ben porcelæn , hold det op til det lys. Hvis den har en gennemsigtig, næsten gennemsigtig kvalitet, så er den det.

Hvordan identificerer jeg ligeledes mit porcelænsmønster? Tjek bagsiden af en tallerken Til de fleste moderne mønstre , identifikation er lige så let som at se på bagsiden af en stor tallerken. Først skal du se, om producentens mærke kan findes. Mærket skal være fremtrædende, men det må kun være et symbol eller et bogstav. For det andet, se om en mønster navn eller nummer er angivet på tallerkenen.

Med hensyn til dette, er det antikke Kina noget værd?

Svær at finde antik stykker fra kendte virksomheder som Lenox eller Welmar kan være flere værdifuld end andre mærker, der masseproducerede deres varer. For eksempel en antik stykke Rose Medaljon Kina måske værdi tusindvis, hvis den er flere hundrede år gammel, mens nyere stykker af Noritake Kina er ikke værdi så meget.

Hvordan kan du se forskel på knogleporslin og porcelæn?

Tilføjelsen af knogle aske giver ben porcelæn en varm farve, mens den er fin Kina vil være en lysere hvid. Hvis du holder Kina op til lyset, vil du se det ben porcelæn har en gennemsigtig kvalitet i forhold til fine Kina . Porcelæn er et meget mere holdbart materiale og er meget hårdere end begge typer Kina.

Anbefalede: