Hvad erstattede Durham-reglen?
Hvad erstattede Durham-reglen?

Video: Hvad erstattede Durham-reglen?

Video: Hvad erstattede Durham-reglen?
Video: HOW TO NOT GO MOLTEN CORE. 2024, Juli
Anonim

Det udtalte, at "en anklaget ikke er strafferetligt ansvarlig, hvis hans ulovlige handling var et resultat af psykisk sygdom eller psykisk defekt." Det her Herske har været erstattet af American Law Institute Model Penal Code sindssygtest. Også kaldet Durham afgørelse; Durham prøve; produkt Herske.

Også spurgt, bruges Durham-reglen stadig?

EN Durham -reglen , produkt prøve eller produktfejl Herske er en Herske i en straffesag, hvor en jury kan fastslå, at en tiltalt ikke er skyldig på grund af sindssyge, fordi en kriminel handling var et produkt af en psykisk sygdom. Det Durham -reglen blev opgivet i sagen United States v. Brawner, 471 F.

Hvornår blev Durham -reglen desuden oprettet? Det Durham-reglen var oprettet i 1954 af dommer David L. Bazelon, ved US Court of Appeals for District of Columbia, i Durham v. USA, 214 F. 2d 862.

Hvorfor er Durham -reglen desuden så vanskelig at bruge?

Ifølge Durham -reglen , kan en kriminel tiltalt ikke dømmes for en forbrydelse, hvis handlingen var resultatet af en psykisk sygdom eller defekt, den tiltalte havde på tidspunktet for hændelsen. For eksempel kunne stofmisbrugere brug forsvaret for med held at undgå dom for forbrydelser i forbindelse med deres afhængighed.

Hvad er Brawner -reglen?

ALI -standarden, også kendt som Brawner regel , hedder det: En person er ikke ansvarlig for kriminel adfærd, hvis han/hun på handlingstidspunktet som følge af psykisk sygdom eller defekt mangler væsentlig kapacitet til enten at vurdere, om hans adfærd er strafbar i forhold til lovens krav.” Det her Herske gør det

Anbefalede: