Hvor er snittet til Whipple -kirurgi?
Hvor er snittet til Whipple -kirurgi?

Video: Hvor er snittet til Whipple -kirurgi?

Video: Hvor er snittet til Whipple -kirurgi?
Video: Perspektivtegning 2024, Juli
Anonim

For åben Whipple procedurer, en stor snit vil blive lavet i maven. Hovedet af bugspytkirtlen og galdeblæren, tolvfingertarmen og pylorus vil blive fjernet.

På samme måde kan du spørge, hvor stort er snittet til Whipple -operation?

Et sekund snit et sted på ca. 1/4 inch vil blive brugt til instrumenter. Den tredje snit sted på cirka 3 1/2 tommer vil tillade din kirurg hånd for at styre operationen og fjerne den involverede del af bugspytkirtlen.

Hvilke organer fjernes derudover under en Whipple -procedure? En Whipple -procedure - også kendt som en pancreaticoduodenectomy - er en kompleks operation for at fjerne hovedet på bugspytkirtlen , den første del af tyndtarm ( tolvfingertarmen ), det galdeblæren og galde kanal. Whipple -proceduren bruges til behandling af tumorer og andre lidelser i bugspytkirtlen , tarm og galde kanal.

Folk spørger også, hvad er den forventede levetid efter en Whipple-procedure?

Uden kirurgi , gennemsnit forventet levetid efter diagnosen er cirka et år. Efter operationen med omhyggelig overvågning og opfølgning, Forventede levealder kan overstige to år.

Er Whipple -proceduren det værd?

For nogle bugspytkirtelpatienter er imidlertid et kompleks kirurgi kendt som Whipple procedure kan forlænge livet og kunne være en potentiel kur. Dem, der gennemgår en succesrig Whipple procedure kan have en femårig overlevelsesrate på op til 25%. Bagefter forbinder kirurger den resterende tarm, galdegang og bugspytkirtel igen.

Anbefalede: