Hvor præcis er IPS -screening?
Hvor præcis er IPS -screening?

Video: Hvor præcis er IPS -screening?

Video: Hvor præcis er IPS -screening?
Video: Derfor bør du velge IPS 2024, Juli
Anonim

IPS er 85 til 90% nøjagtig og har en falsk positiv rate på to til fire pct. Serum Integreret prænatal screening kan gøres, hvis nuchal translucency ultralyd ikke er tilgængelig i det område, hvor du bor. SIPS involverer en blodprøve mellem 11 og 14 uger af graviditeten og en anden mellem 15 og 20 uger.

På samme måde spørger folk, hvad tester IPS-screening for?

Integreret prænatal screening kombinerer din alder, målinger fra nuchal translucency ultralyd og to blod test at estimere chancen for at få en baby med Downs syndrom, Trisomi 13 eller Trisomi 18.

Udover ovenstående, hvor nøjagtig er den prænatale screening? Prænatal screening test De fleste forventningsfulde mødre, selv dem, der anses for at have lav risiko for at have en defekt, gennemgår flere screening test gennem hele graviditeten. Men de kan vurdere sandsynligheden for, at et foster påvirkes med alt fra 80 procent til 99 procent nøjagtighed , afhængigt af screening og tilstanden.

hvor nøjagtig er slurkestest?

SIPS udfører ved 82% detektionsrate, og IPS-detektion er 88-90% detektionsrate med en 3-5% falsk positiv rate. Spørgsmålet om falske negativer? Statistik kan nogle gange være meget svær at fortolke. Et falsk negativt er chancen for at din screening prøve , vil ikke opdage tilstanden, når den er til stede.

Hvordan udføres IPS -test?

Integreret prænatal Screening ( IPS ) Integreret prænatal screening involverer et blod prøve og nakkegennemskinnelig ultralyd mellem 11 og 14 uger af graviditeten. Et andet blod prøve er Færdig er Færdig mellem 15 og 20 uger af graviditeten. Du modtager resultaterne mellem 16 og 21 uger.

Anbefalede: