Har du brug for en spiritusbevilling til en privat fest i Ontario?
Har du brug for en spiritusbevilling til en privat fest i Ontario?

Video: Har du brug for en spiritusbevilling til en privat fest i Ontario?

Video: Har du brug for en spiritusbevilling til en privat fest i Ontario?
Video: Why Surgery Should Be Your Last Resort — Abdominal Fistula's and When Surgeries Go Wrong 2024, Juli
Anonim

Ontarios spirituslicens Lov kræver du at have en særlig lejlighed Tilladelse (SOP) hvis du ønsker at servere alkohol uden for en bopæl, a privat sted ora licenseret etablering; at sælge alkohol hvor som helst uden for en licenseret etablering; eller når offentlig indtagelse af apatrons egen alkohol er tilladt på en

På samme måde bliver det spurgt, har du brug for en spiritusbevilling til BYOB i Ontario?

Tilladelse indehavere må sælge og servere alkohol, og deltagere 19 år eller ældre må medbringe deres egne spiritus ( BYOB ) til forbrug ved arrangementet inden for det tilladte område. For at afholde en bagklap -begivenhed skal arrangørerne udstede en bagklap -begivenhed SOP af Alkohol- og spilkommissionen af Ontario.

Desuden, hvor meget koster en særlig lejlighedstilladelse i Ontario? "Salg" SOP'er er i øjeblikket sat til $ 75 og gyldig i op til tre på hinanden følgende dage. Fra 1. april 2018 er betaling til salg" tilladelser vil forhøjes til $150 pr. hver dag begivenhed.

I denne forbindelse, hvor meget koster en Ontario -spirituslicens?

For at opnå en spiritusbevilling , skal du betale et nyt ansøgningsgebyr - som koster mellem $ 925 og $ 1, 055 og er gyldigt i to år - og give følgende oplysninger: beskrivelse af etablering; kontaktperson, ejerstruktur; beskrivelse af foreslået licenseret områder (dvs. gårdhave, bar, lounge osv.); og

Har du brug for en licens til at give væk alkohol?

Ifølge Licensering Lov 2003, du har brug for en licens at sælge alkohol - og dette inkluderer give væk gratis alkohol da det betragtes som et incitament til at købe, eller at det er inkluderet i din prisstruktur.

Anbefalede: