Hvad er hjertets annulus fibrosus?
Hvad er hjertets annulus fibrosus?

Video: Hvad er hjertets annulus fibrosus?

Video: Hvad er hjertets annulus fibrosus?
Video: Heart - The fibrous skeleton 2024, Juli
Anonim

Højre og venstre fibrøse ringe af hjerte (anuli fibrosi cordis) omgiver de atrioventrikulære og arterielle åbninger. Den højre fibrøse ring er kendt som anulus fibrosus dexter cordis, og den venstre er kendt som anulus fibrosus skummel cordis. Den højre fibrøse trigon er kontinuerlig med den centrale fibrøse krop.

Folk spørger også, hvor er hjerteskelettet placeret?

Det hjerteskelet består af fire ringe af tæt bindevæv, der omgiver AV-kanalerne (mitral og tricuspid) og strækker sig til udspringet af aorta og lungestammen. Aortaklappen indtager den centrale position med de andre ventilringe fastgjort til den eller i nærheden (pulmonal).

Man kan også spørge, hvad er Ossa Cordis? Skelettet indeholder fibrobrusk, hvor knogler af knogler ( ossa cordis ) kan udvikle sig hos nogle arter. Hjertemuskelbundterne indsættes på fibrøst skelet. Det forhindrer ventilerne i at overstrække sig, når blod passerer gennem dem.

Tilsvarende spørges det, hvad er funktionen af hjertets fibrøse skelet?

Det hjertets fibrøse skelet er en bindevævsramme som funktioner at elektrisk isolere atrierne fra ventriklerne. Det atrioventrikulære ledende system er den eneste elektriske forbindelse mellem atrierne og ventriklerne i en normal hjerte.

Hvordan holdes forkammer og ventrikler elektrisk isoleret?

Det atria og ventrikler er elektrisk isoleret fra hinanden af bindevæv, der virker som isoleringen på en elektrisk tråd. Derfor er depolariseringen af atria påvirker ikke direkte ventrikler.

Anbefalede: