Indholdsfortegnelse:

Hvordan sikrer man en patient til et langt rygsøjlebræt?
Hvordan sikrer man en patient til et langt rygsøjlebræt?

Video: Hvordan sikrer man en patient til et langt rygsøjlebræt?

Video: Hvordan sikrer man en patient til et langt rygsøjlebræt?
Video: Værdibaseret Sundhed – et eksempel på arbejdet med psykiatriske patienter (lang version) 2024, Juli
Anonim

Hvis der er anbragt en halskrave på patient , det patientens hovedet er fastgjort til langt rygsøjlebræt ved at placere kommercielle styrofoamhovedblokke eller rullede og tapede håndklæder på hver side af patientens hovedet og tape derefter patientens hoved og blokere enheder til bestyrelse.

I betragtning af dette, hjælper spinal immobilisering patienter?

Baggrund: Det har været almindelig praksis i traumer til sted patienter i livmoderhalshalsbånd og på lange bagplader (LBB'er) at opnå spinal immobilisering . LBB'er er vant til Hjælp forhindre rygsøjlen bevægelse og lette udtrækning af patienter.

Ydermere, hvilken rem skal du placere først, når du fastgør en patient på et langt rygsøjlebræt? det patientens legeme bør være fastgjort til enheden. Typisk på en langt rygbræt , torso er sikret med stropper først , derefter maven eller taljen og derefter underkroppen.

Hvad er spinal bevægelsesbegrænsning følgelig?

Tidligere var betingelserne rygsøjlen immobilisering og begrænsning er begge blevet brugt til at beskrive handlingen med at forebygge bevægelse af rygrad . Rygmarvsbevægelsesbegrænsning er defineret som et forsøg på at opretholde rygrad i anatomisk justering og minimering af brutto bevægelse uanset hjælpestoffer eller enheder.

Hvordan laver du immobilisering af rygsøjlen?

Hvordan man implementerer Spinal Motion Immobilization

  1. Tag fat i patientens hoved og skuldre fra en position ved sengens hoved, fysisk ved at holde rygsøjlen på linje med hovedet.
  2. Mens du opretholder spinaljustering, skal du få en assistent til at påføre en livmoderhalskrave uden at løfte hovedet af sengen.

Anbefalede: