Hvordan reducerer hyperventilation ICP?
Hvordan reducerer hyperventilation ICP?

Video: Hvordan reducerer hyperventilation ICP?

Video: Hvordan reducerer hyperventilation ICP?
Video: Intracranial pressure and hyperventilation 2024, Juli
Anonim

Hyperventilation er en kendt metode til hurtigt at sænke ICP . Cerebral blodgennemstrømning er stort set afhængig af PaCO2. Hyperventilation årsager er faldet PaCO2, som efterfølgende fører til arteriel vasokonstriktion og dermed sænker cerebral blodgennemstrømning (CBF), cerebral blodvolumen og ICP.

Udover dette, hvad gør hyperventilation ved hjernen?

Lave kuldioxidniveauer fører til forsnævring af blodkarrene, der leverer blod til hjerne . Denne reduktion i blodtilførslen til hjerne fører til symptomer som svimmelhed og snurren i fingrene. Alvorlig hyperventilation kan føre til tab af bevidsthed. For nogle mennesker, hyperventilation er sjælden.

Hvordan forårsager hyperventilation også hypokapni? Alveolær hyperventilation fører til et nedsat partialtryk af arteriel kuldioxid (PaCO2). Faldet i PaCO2 ( hypokapni ) udvikles, når en stærk respiratorisk stimulus årsager åndedrætssystemet til at fjerne mere kuldioxid, end der produceres metabolisk i vævene.

hvordan reducerer mannitol ICP?

Mannitol falder blodviskositet, CBF uændret, mens CBV og ICP fald . Mannitol reducerer også ICP ved at reducere cerebralt parenkymalt cellevand tager den samlede effekt 20-30 minutter. Til sidst Mannitol går ind i CSF og stiger ICP . Sedation falder angst, frygt og reaktion på smerte, som alt sammen øges ICP.

Hvornår skal du hyperventilere en patient?

De nuværende statsdækkende protokoller om grundlæggende livsstøtte til voksne og pædiatriske behandlinger bestemmer det hyperventilation , med en hastighed på 20 vejrtrækninger i minuttet hos en voksen og 25 vejrtrækninger i minuttet hos et barn, bør blive ansat i større traumer, når der er mistanke om en hovedskade, den patient er ikke opmærksom, er arme og ben

Anbefalede: